Sublisure

Miért éppen a Sublisure®?
 
A Sublisure® csapata nagy tapasztalattal rendelkezik a szublimációs piacon akik megértették azt hogy a még a legtökéletesebb festék sem tudja önmagában nyújtani a tökéletességet ezért továbbléptek!
 
A tökéletes színek eléréséhez egyedülálló ICC profilokat és beállításokat dolgoztak ki a SubliSure festék és papír kombinációjához!
 
A nyomat így gyorsan megszárad és transzferálás után a színek igazán élénkek lesznek.
 
Ez a kombinácó lehetőséget nyújt arra, hogy munkája mindig minőségi legyen és Ön mindig egy lépéssel előbbrejárjon a konkurenciáival szemben.
 
A SubliSure csapata azokra is gondolt akik csak most kezdik a szublimációt illetve nem használnak semmilyen drága grafikai Szoftvert. Megalkotta a Sublisure RIP szoftvert. Ez egy teljes értékű tervezőprogram, kimondottan a szublimációs nyomtatáshoz. A szoftver tartalmazza a piacon megtalálható nyomtatható termékek többségét, azok nyomtatási paramétereit, valamint tartalmaz template-eket, feliratozási, maszkolási és sok egyéb beállítási lehetőséget. A Sublisure RIP szoftver segítségével a dizájn megalkotása egyszerű, szórakoztató és megfizethető. A kész grafika közvetlenül a szoftverből nyomtatható.
 
 
 
Sublisure teszt fájlok:
 
 
Copyright 2012 - 2024 © promoslovakia