Üzleti Feltételek

altalanos szerzodesi feltetelek promoslovakia

 

A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) tartalmazza a www.promoslovakia.sk webáruházon keresztül nyújtott kereskedelmi szolgáltatásokat igénybe vevő ügyfél (továbbiakban: Megrendelő) valamint a LogisTrade s.r.o. (továbbiakban: Szolgáltató) jogait és kötelezettségeit, továbbá a webáruház használatának feltételeit.

 

Szolgáltató Adatai:


DT-Trading, s.r.o.
Ľ.Štúra 58/1258
990 01 VeľkýKrtíš
IČO:36 843 270
Slovensko

 

 

Nyitvatartási idő:

Hé - Pé: 09:00 - 16:30

Szo - Vas: zárva

 

Telefon:

+421940612120

 

Email:

info@promoslovakia.sk

 

Tartalom:
1. Az ÁSZF elfogadása

2. A webáruház használata
3. Fizetési módok
4. Szállítási feltételek
5. Jótállás (garancia)
6. Árucsere, levásárlás
7. Áru visszaküldés
8. Személyes adatok védelme
9. Hírlevél
10. Elérhetőség  1. Az ÁSZF elfogadása

 

1.1 A Megrendelő, ha a Webáruház szolgáltatásait igénybe kívánja venni, akkor köteles elfogadni a jelen ÁSZF feltételeit,amit a jelölő négyzet kiválasztásával tehet meg. Az ÁSZF feltételeinek elfogadása esetén a jelen ÁSZF szerinti szerződés jön létre a Szolgáltató és a Megrendelő között.Az ÁSZF minden jogügyletre és szolgáltatásra vonatkozik, amely a www.promoslovakia.sk weboldalon keresztül jött létre, függetlenül attól, hogy annak teljesítése hol és melyik országban történik.

1.2. Ha a Megrendelő az ÁSZF feltételeit nem fogadja el, akkor nem veheti igénybe a Webáruház szolgáltatásait, és nem küldhet megrendelést sem. 

 

 

 

  2. A webáruház használata

 

 2.1. Ha a Megrendelő megrendelést küld a Webáruház oldalán, és a Szolgáltató a megrendelést e-mailben visszaigazolja, adásvételi szerződés jön létre a Megrendelő és a Szolgáltató között.A felek elfogadják, hogy az ily módon kötött szerződés írásban megkötöttnek minősül, és arra a jelen ÁSZF rendelkezései vonatkoznak. 

2.2. Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor az Ügyfél a megrendelését webáruházunkon keresztül hozzánk eljuttatja.  

2.3. A vásárolt termékek tulajdonságait és árait megtekinthetik a termékek bemutató oldalain.A feltüntetett képek helyenként illusztrációk. Az esetleges elírásokból vagy a webáruház technikai hibáiból eredő károkért a Szolgáltató nem vállal felelőséget.
2.4 Néhány termék esetén nulla eladási ár látható, vagy egyáltalán nem található ár. Ezek a termékek nem rendelhetők online, hanem kérésre a Szolgáltató elküldi az ajánlatot. Ha a termék ára nulla vagy ár nélkül szerepel, és a termék mégis rendelhető, akkor az technikai hiba és a megrendelés nem lesz érvényes.

 


  3. Fizetés módok

 

A Megrendelő 3 fizetési mód közül választhat:

3.1. Személyes átvétel esetén a Szolgáltató telephelyén készpénzben.
3.2. Utánvétes házhozszállítás esetén a megbíztott futárnak készpénzben.
3.3. Előreutalással.Előreutalás esetén a megrendelés napján vagy legkésőbb az azt követő munkanapon a Szolgáltató elküldi a számlát e-mailben a Megrendelő által megadott e-mail címre. A számla tartalmazza a rendelés végösszegét, valamint az átutaláshot szükséges banki adatokat is. A megrendelt termékek akkor vehető át amennyiben a számlán látható teljes végösszeg a Szolgáltató bankszámlájára jóváíródott.

   4. Szállítási feltételek

 


 A kiszállítással megrendelt termékeket a GLS futárszolgálat kézbesíti 48 órán belül. Kézbesít munkanapokon általános munkaidő alatt. Szombaton, vasárnap és ünnepnapokon nincs kézbesítés. Utánvétes fizetés esetén a futár veszi át a fizetendő összeget. A pontatlan cím megadása miatt keletkező károkért (pl. ismételt kiszállítás költsége) nem vállalunk felelőséget.

 

4.1.szállítási díjak

A kiszállítást 40kg alatti csomag esetén a Szolgáltató által megbízott GLS futárszolgálat az alábbi díjakon végzi:

1-10kg-ig……5,70€

>> 25kg-ig……..7€

>> 30kg-ig……..8,10€

>> 40kg-ig……..9€

Utánvét esetén:

>> 100 000Ft-ig  +1,5€

>> 150 000Ft-ig  +1,7€

>> 499 000Ft-ig  +2€


4.2. Szállítási határidők:
A szállítási határidők a termékek bemutató oldalain olvashatók.A megrendelt raktáron lévő termék esetén a kiszállítási határidő maximum 2 munkanap. Személyes átvétel és a Szolgáltató saját járművével történő kiszállítás esetén az átvétel időpontjával és a szállítási díjjal kapcsolatosan az ügyfélszolgálat ad felvilágosítást.
4.3. Szállítással kapcsolatos káresemények:
Amennyiben a csomag vagy a ragasztószalag láthatóan sérült, úgy a Megrendelől nem köteles átvenni azt, és a következő munkanapon értesítenie kell a Szolgáltatót e-mailben vagy telefonon.Késői reklamációért a futárszolgálat nem vállal felelősséget.Ha a csomag tartalma károsodott, úgy a Megrendelő köteles az átvételtől számított 48 órán belül küldeni egy reklamációs e-mailt az info@promoslovakia.sk címre a sérült áruról készült fotó dokumentációval együtt.   

  5. Jótállás (Garancia)

 

5.1 Kötelező jótállás
5.1.1. A Szolgáltatót termékeire vonatkozóan a polgári törvénykönyv és a 151/2003. Korm. rendelet alapján jótállási kötelezettség terheli, amely azt jelenti, hogy a jótállás időtartama alatt a felelősség alól csak akkor mentesül, ha bizonyítja, hogy a hiba a termék nem rendeltetésszerű használatára vezethető vissza.
5.1.2. A jótállás időtartama (a jótállási idő) a tényleges teljesítéssel, tehát a terméknek az Ügyfél részére történő átadásával, vagy a termék üzembe helyezésével kezdődik.
5.1.3. Tartós fogyasztási cikknek minősülnek az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) Kormányrendelet mellékletében felsorolt termékek, melyekre a jogszabály egy éves kötelező jótállási időtartalmat ír elő.
5.1.4. A Szolgáltató jótállási kötelezettsége alól csak abban az esetben mentesül, ha bizonyítja, hogy a hiba oka a teljesítés után keletkezett.
5.1.5. Az Ügyfelet azonban nem illeti meg az a jog, hogy ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és jótállási igényt, illetve termékszavatossági és jótállási igényt egyszerre, egymással párhuzamosan érvényesítsen. 
5.2. Önkéntes jótállás
5.2.1. Szolgáltató az általa értékesített termékekre vonatkozóan a Weboldalon, a Termék ismertetőjében megjelölt időtartamú jótállást (garancia) ajánl fel költség ellenében, amely a kormányrendelet szerinti időtartamnál hosszabb is lehet. Szolgáltató az egyes termékekre vonatkozó jótállás időtartamát legkésőbb a termék Ügyfél általi átvételekor adott számlán szereplő adatok útján közli.
5.3 Nyomtatható reklámtárgyakkal kapcsolatos garanciális feltételek
5.3.1 A jótállás csak a Szolgáltató által eladott alapanyag értékéig érvényesíthető. Az alapanyag használata közben keletkezett anyagi vagy személyi jellgű károkért és balesetekért a Szolgáltató nem vállal felelőséget.

   6. Árucsere, levásárlás

Ha a megvásárolt termék hibátlan, akkor a Szolgáltató nem köteles a terméket cserélni. Hibás termék vagy hibás teljesítés esetén a terméket a Szolgáltató köteles a megvásárolt termékkel megegyező paraméterekkel rendelkező másik termékre cserélni.


 

  7. Áru visszaküldés garanciális, nem garanciális és levásárlás ügyekben


A garanciális, elállás, levásárlás és garancián kívüli javítás ügyekben minden esetben Ügyfelet terheli a visszaszállítás költsége, de a szállítás módjában Szolgáltató segítséget tud nyújtani a következő képpen. Igény esetén GLS futárt küld a termékért melynek költsége:

 

1-10kg-ig……..5,70€

>> 25kg-ig……..7€

>> 30kg-ig……..8,10€

>> 40kg-ig……..9€. Maximum 40kg.


40kg feletti termékek esetén Szolgáltató ajánlatot tesz Ügyfélnek saját járművel történő elszállításra vagy külső fuvarozó cég által történő elszállításra.  8. Személyes adatok védelme

 

8.1. A Szolgáltató bizalmasan kezeli az Ügyfél által a www.promoslovakia.hu weboldalon megadott adatait. A megrendelő adatai a megrendelés lebonyolításához szükséges információk, melyek a következők lehetnek:
megrendelő név, telefonszám, e-mail cím, számlázási cím, szállítási cím, adószám.
8.2. Az online webáruházban a megrendeléskor leadott megrendelő adatokat Szolgáltató nem adja ki harmadik fél számára mely alól egyetlen kivételt képez a szállítási cím, név és telefonszám átadása a futárcégnek amely feltétlenül szükséges házhozszállításnál.
8.3. Az online webáruházban az Ügyfél saját fiókot hozhat létre, ahol kezelheti a megadott címeit, illetve megtekintheti a régebbi megrendeléseit. A belépéshez szükséges jelszót a Szolgáltató nem tudhatja és a rendszerben nem is látja. A rendszer viszont lehetőséget ad a Szolgáltatónak, hogy új jelszót hozzon létre az Ügyfélnek, de ekkor sem látható a Szolgáltató számára a régi -Ügyfél által megadott- jelszó. A Szolgáltató által történő új jelszó létrehozásnak általában akkor van szerepe amikor az Ügyfél elfelejti a jelszót és kéri a Szolgáltatót, hogy hozzon létre egy újat. Javasolt ez esetben, hogy az Ügyfél az új -Szolgáltató által létrehozott- jelszóval történő első belépést követően változtassa meg azt a sajátjára, melyet csak ő ismer.
8.4. A webáruház termékeinek, áraknak a megtekintéséhez nem szükséges regisztrálni, csupán a megrendeléshez szükséges a regisztráció.
8.5. Az Ügyfél köteles a weboldalon adatokat bizalmasan és másoktól elzártan kezelni. Az Ügyfél fiók idegenek által történő elérése és az ezekből keletkezett kárért a Szolgáltató nem vállal felelőséget hiszen a belépési adat információk kizárólag az Ügyfél tulajdonában vannak. 
  9. Hírlevél szolgáltatás


9.1. Szolgáltató kizárólag a www.promoslovakia.hu webáruházban regisztrált Ügyfeleknek küld hírlevelet alkalmanként. Kb. hetente.
9.2. Hírlevél lemondás: Amennyiben Ügyfél nem kíváncsi ezekre az levelekre, akkor lemondhatja a hírlevél szolgáltatást a hírlevél alján található lemondás linkre kattintva.  10. Elérhetőség

 

Üzleti cím:

DT-Trading, s.r.o.
Ľ.Štúra 58/1258
990 01 VeľkýKrtíš
IČO:36 843 270
Slovensko


Nyitvatartási idő:

Hé - Pé: 09:00 - 16:30

Szo - Vas: zárva

 

Telefon:

+421 940 612 120 - ügyfélszolgálat

 

Email:

info@promoslovakia.sk

 

web:

www.promoslovakia.sk

Copyright 2012 - 2023 © promoslovakia