Flex & Flock

Vasalható flex, flock fóliák.

Segítségükkel egyszerűen feliratozhatunk és emblémázhatunk pólókat, vagy bármilyen pamut és poliészter textíliákat.Jellegéből adódóan teljesen fedő felületet ad, általában egyedi-,vagy kisebb szériás termelésnél alkalmazzuk. A vasalható Flex fólia rugalmas gumi-, a Fock fólia pedig bársony hatású. A nagy színválaszték mellett lehetőség van csillámos,fényvisszaverő,perforált és nyomtatható fóliák alkalmazására is.
A fóliából kialakítandó nyomat megfelelő elkészítéséhez vágóplotter szükséges,ezért ez az eljárás vektoros grafikát igényel.Alapesetben fotók megjelenítésére nem alkalmasak,csak a különböző nyomtatókkal (pigment, ecosolvent, solvent, UV ) nyomtatott ,vagy a szublimációs technológiával szublimált változatok.
A fólia a mindennapi használatnak viszonylag ellenálló,40-60 fokig mosható mosógépben és száraz tisztításra is alkalmas.

 

 flex-flock folie

  


Poli-Flex Premium fóliák  

poli-tape logo

Az általunk kínált Poli-tape poli-flex fóliák anyaga a környezetre teljesen ártalmatlan extra rugalmas poliuretán fólia,hőre aktiválódó (150˚C és 175˚C közötti) ragasztó réteggel bevonva.Használható pamut és poliészter alapanyagokon egyaránt. Mosógépben 60˚C-ig mosható.Anyaga 90 mic. vastag poliészter hordozóra laminálva. Hordozója egyben a transzferfólia is.

 

Felhasználási útmutató: 

A flex a legtöbb plotterrel vágható melyhez a standard 45 fokos kést ajánljuk.Tükörben kell kivágni.A fólia felvasalását megelőzően préselje elő a textíliát, hogy eltávolítsa a nedvességet belőle,majd az alapanyag fajtájától függően állítsa be a felvasalási táblázatban megadott értékeket és préselje a fóliát a textilre.A nyomás után várjon 3-5 másodpercet és a hordózó fóliát melegen húzza le. A hordozó eltávolítása után célszerű másodszor is lepréselni kb. 2-5 másodpercig a nagyobb ellenállóság érdekében.A mindennapi használat során nem szabad a poliuretán fóliát közvetlenül megvasalni. A textilt mindig a hátoldaláról vasaljuk.

 

flex folia politape

 


 


Poli-Flock Prime fóliák  poli-tape logo

Az általunk kínált Poli-tape Poli-flock fóliák 500 mic. vastagságú kiváló minőségű textildekorációs fóliák. Ökológiailag ártalmatlan nyersanyagból készültek (PVC-mentes), így használhatók fehérnemű, ill. baba- és gyermekruhák díszítéséhez is.Rugalmasak,és kiválóan tapadnak pamut,pamut/poliészter, természetes és műszálas anyagokra is.Nylon és vízlepergető anyagok dekorálásához viszont nem javasoljuk , mert a vízlepergető réteg a vasalástól sérülhet.Széleskörű felhasználási lehetőség jellemzi.A ruhák feliratozása (egyenruhák, sport- és szabadidőruházat) csak egy lehetőség a sok közül. Bármilyen promóciós célra,különféle egyedi design kivitelezéséhez,éttermeknek, munkaruhákra,stb. alkalmazható.90ºC-ig, kifordítva mosható (színes ruhákhoz való,kíméletes mosószerrel). Mosás után nem tapadnak a felületére szálak, nem szöszölődik.Hordozója egyben a transzferfólia is.

 

Felhasználási útmutató:

A vágás bármilyen plotterrel történhet, amihez a 60º-os kést javasoljuk.Tükörben kell kivágni! A fólia felvasalását megelőzően préselje elő a textíliát, hogy eltávolítsa a nedvességet belőle,majd az alapanyag fajtájától függően állítsa be a felvasalási táblázatban megadott értékeket és préselje a fóliát a textilre.A hordózó fóliát langyosan húzza le. A hordozó eltávolítása után célszerű másodszor is lepréselni kb. 2-5 másodpercig a nagyobb ellenállóság érdekében


flock folia politape


Részletes termékskálánkat és árainkat megtalálja a Webárunázunkban!

Copyright 2012 - 2024 © promoslovakia