Fénytechnikai reklám

Bevezetés Technológiák

Átlátszó fóliák

MACcrystal 8400 - MACtac színes, átlátszó vágható fóliák

    Színes, átlátszó plotterfólia bel- és kültéri használatra. Applikálását elsősorban átlátszó felületekre, pl. üvegre, plexire ajánljuk. Élettartama 3 év. Szárazon és nedvesen is applikálható. 17 féle átlátszó színben kapható . Vastagság: 80 mic.ISO 3795-ös tanúsítvánnyal rendelkezik.

Színskála - MACcrystal 8400

Macal 9700 Pro - MACtac színes, átlátszó vágható fóliák

Kiváló minőségű, egyenletes fényszórást garantáló fólia, belső megvilágítású üveg és műanyag táblákra és dobozokra. A fényblokkoló változat különleges effektusok létrehozására alkalmas, a fény diffúz változat 30%-os (9798-30) vagy 60%-os (9798-60) fényszűrést biztosít (használatával nem látszik a világító dobozban lévő fénycső). Strapabíró, a legtöbb olaj-, kenőanyag-, üzemanyag-, enyhe sav- és oldószernek ellenáll. A kül- és beltéri reklámdekorációs felhasználás mellett a belsőépítészeti célokra is kiválóan használható. A fekete és a fehér élettartama 7 a színesé 5 év. Szárazon és nedvesen is nagyon jól applikálható. 34 féle színben kapható .

Vastagság: 80 mic - 140 mic. ISO 3795-ös tanúsítvánnyal rendelkezik.

 

Színskála - Macal 9700 Pro

 

Nem átlátszó fóliák

MAClite 4700 - MACtac reflex fólia

Jól vágható és könnyen kiszedhető fényvisszaverő fólia, mely használatával az elkészült dekoráció nappali és éjszakai fényviszonyok mellett is tökéletesen látszik. Csak sík felületeken alkalmazható.Élettartama 4-5 év. Szárazon és nedvesen is nagyon jól applikálható. 5 féle színben kapható .

Vastagság: 115 mic.

 

Színskála - MAClite 4700

MACphospho 85 - MACtac utánvilágító fólia

    Kiváló minőségű, laminálás nélkül alkalmazható beltéri figyelem felkeltő fólia biztonsági jelölésekhez (vészkijáratok, menekülési útvonalak, veszélyes helyek, lépcsők, emelkedők, stb.) jelölésére. Nem radioaktív, kadmium-mentes vinylből, sárgászöld színben. A feltöltődés után 8 órán át képes fény kibocsájtásra. 5 év beltéri élettartam. Csak oldószeres nyomtatóval vagy szitázva nyomtatható! Vastagság: 450 mic. A DIN 67510 1-es biztonsági szabványnak megfelel.

Kínálatunkban továbbá megtalálhatók még a solvent, ecosolvent, UV és latex nyomtatókkal nyomtatható fényáteresztő fóliák, melyek elsősorban a hátulról átvilágított grafikákhoz alkalmazhatóak.Élettartamuk 2 illetve 7 év,ám a színfakulás mértéke és intenzitása függ a használt tinta minőségétől, a grafika égtáj szerinti tájolásától, dőlésszögétől, az alkalmazás geográfiai elhelyezkedésétől, stb.A tartósság növelhető  védőlaminátum alkalmazása esetén.

 

 

Részletes termékskálánkat és árainkat megtalálja a Webárunázunkban!

Copyright 2012 - 2024 © promoslovakia